Seydim İlkokulu
Seydim İlkokulu Seydim Kasabası 19030 Seydim / ÇORUM
----

VİZYON

Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

.

Normal

Kalorifer (Kömürle)

1 Öğretmen servisi, 2 tanede öğrenci servisi vardır.

Çorum (Merkeze)21 Km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Seydim Kasabası; Çorum-İskilip yol güzergahında olup Çorum´a 21.km. mesafede bulunmaktadır.